Cica csoport

Óvodapedagógusok:
Árvay Emese Gabriella - Emese néni

Dajka: Lázár Ilona - Ica néni
Pedagógiai asszisztens: Kata Dóra - Dóri néni

Csoportunkba vegyes életkorú gyermekek járnak; idén is érkeztek hozzánk, ezért fontos számunkra, hogy beilleszkedésüket, új barátok találását megkönnyítsük számukra.

Azonban nem csak erre, hanem a különleges bánásmódot igénylő gyermekek elfogadását is erősítjük a gyermekeinkben.

Csoportszobánk meleg, barátságos, vidám hangulatot áraszt, a gyerekek kedvesek, felszabadultak. Előfordul, hogy valaki szeretne elvonulni kicsit, ilyenkor a „nyugi-sátorban” puha párnák oltalmában megteheti. Szeretjük a természetet és az állatokat, ezért gondoskodunk a kertünk madarairól, szívesen kertészkedünk együtt, minden évszakban megtaláljuk a szépséget és az örömet. A természet védelme és a fenntarthatóságra törekvés mindennapjaink része, és az ehhez tartozó jeles ünnepeket megtartjuk, mint például az „Autómentes sportnapot”, vagy   Az Állatok világnapját, Madarak-fák napját stb… Ilyenkor is sokat mozgunk, hiszen a sok játékos mozgás segít fejlődni.

Szeretünk sokat beszélgetni, örülünk a sok élménynek, amit a gyerekek megosztanak velünk, vagy egymással; és szeretjük a meséket, mert azokból sohasem elég. Verset tanulni pedig imádunk, és mindenki saját vérmérséklete alapján szeretné megmutatni, hogy már mennyit tud. Mindenki dicséretet is kap -személyre szólót-  hiszen a pozitív visszajelzés szárnyakat ad!