Cica csoport

Rólunk

Óvodapedagógusok:
Árvay Emese Gabriella - Emese néni
Homoki-Sztároszta Magdolna - Babi néni

Dajka: Lázár Ilona - Ica néni
Pedagógiai asszisztens: Kata Dóra - Dóri néni

Csoportunkba 14 kiscsoportos jár.
Érdeklődő, könnyen motiválható, kreatív gyermekek. Szeretnek barkácsolni, rajzolni, festeni minden kreativ tevékenységet kedvelnek.

Mozgásigényük nagy, szívesen kirándulnak, ezért lehetőséget teremtünk, hogy minél több időt tölthessenek a szabad levegőn. Rengeteg élményszerző programot, tevékenységet kínálunk a gyerekeknek.

Fontosnak tartjuk egymás megismerését, hogy miben vagyunk erősek és miként tudjuk egymást kiegészíteni úgy, hogy mindannyiunk képességei a csoport és saját fejlődésünket szolgálják.

A csoport jól kialakított és bevált szokásait szeretnénk megtartani, de nyitottak vagyunk az innovációra, hiszen a rugalmasság és alkalmazkodás segít minket az új és gyorsan változó helyzetekben… és ez minta is a gyerekek előtt.

Közös munkánkat természetesen a gyermekek érdekeit szem előtt tartva, nagy lelkesedéssel, tele energiával, játékosan végezzük.

 A gyermekek képességeinek fejlődéséhez változatos tevékenységeket biztosítunk játékos keretek között.

Mottónk: „Minden életkornak megvan a maga fontos, egyedülálló, teljes szerepe és feladata. Szigorúan tilos és kártékony bármelyiket feláldozni a következő érdekében.”

 

Képeink